Radiostyrd borrning

Borrtornsgrävare 

Den enastående prestandan från Hetronics radiosystem öppnade upp marknaden inom borrtornsgrävare och entreprenadutrustning i USA. Med våra radiosystem ökade entreprenadföretag inte bara säkerheten, utan också effektiviteten på arbetsplatsen. En radiostyrning från Hetronic för borrtornsgrävare innefattar många finesser för att tillhandahålla operatören maximalt med funktionalitet. 

För borrtornsgrävare används vanligtvis några av följande sändare: GL, Nova L eller Nova XL 

Tunnelborrning 

Hetronics radiostyrningar hjälper tunnelborrningen att bli säkrare och mer ekonomisk genom att erbjuda ett brett sortiment av standard och kundanpassade system för dessa högst komplexa applikationer. Radiostyrningarna från Hetronic möjliggör en precis kontroll av material på flera ton, samt en säker och pålitlig manövrering av associerade maskiner. Användare av Hetronic radiostyrningar positionerar rutinmässigt extremt tunga material inom de mest noggranna parametrar. Väldigt ofta mäts toleranserna i millimeter.

För tunnelborrning används vanligtvis några av följande sändare: GL, GR eller Euro

Borriggar 

Hetronic har utvecklat ett mobilt stoppsystem för borriggar. Upp till 16 användare kan stänga ner borriggen från ett avstånd upp till flera hundra meter. Men vi tillhandahåller inte bara ett stoppsystem till borriggarna. Vi kan även erbjuda kompletta radiosystem som styr hela maskinen vilket ger operatören oöverträffad flexibilitet.

För radiostyrning av borriggar används vanligtvis några av följande sändare:  Nova S, Nova L , Nova XL eller Mini.