Radiostyrda applikationer

Applikationer för radiostyrningar

Här presenteras ett urval av applikationer för radiostyrningar

Här presenteras en del välkända standardapplikationer men vi har även ett stort fokus på kundspecifika applikationer. Vi erbjuder ett brett spektrum av lösningar som är anpassade till specifika tillämpningsområden för våra kunder inom all typ av industri, hamnar, sjöfart, gruvor, skogsbruk, flygplatser och offshore.

Vår långa erfarenhet inom sektorn för säkra radiostyningar vill vi säga är en garanti för systemens tillförlitlighet. I kombination med vårt nära samarbete med Hetronic kan vi lägga till ytterligare år av erfarenhet och kompetens . Detta gör oss starka och vi kan erbjuda konsulttjänster med stor tekniks kompetens och flexibilitet samt snabb service.

Som Hetronickund får du även tillgång till hela det globala Hetronic-servicenätverket med över 50 representanter världen över. Så om du bygger in en radio från oss i en maskin här i Sverige, men maskinen sedan brukas på en annan kontinent så kan du vara lugn och känna dig trygg med att en servicepartner i närheten finns där och erbjuder stöd när du behöver hjälp med driftsättning, originalreservdelar, service eller eftermarknad.

Läs mer om olika typer av radiostyrda applikationer: