KranEl i korthet

Erfarenheten och kunskapen vi samlat på oss sedan starten 1978 har lett oss dit vi är idag

1978 startades KranEl, sedan dess har vi samlat på oss erfarenheter och kunskap som lett oss till att vi idag är Sveriges mest kompletta leverantör av rörlig strömmatning.

Driftsäkerhet är en kritisk faktor inom en mängd olika industrier. Att säkerställa funktion och sin konkurrenskraft är utmaningar som många företag möter dagligen. Det är här vi kommer in i bilden; genom hög servicenivå, gedigen bransch- och produktkunskap och ett nära samarbete med våra leverantörer vill vi garantera optimal funktion, driftsäkra och effektivisera våra kunders maskiner och anläggningar. Det bästa resultatet uppnås när vi är med från ett så tidigt skede som möjligt i processerna. Därför är KranEl mer än en leverantör, vi är en strategisk partner.

Vi erbjuder ett gediget produktsortiment för kraft- och signalöverföring men har även mekaniska komponenter för att säkerställa driften av rörliga applikationer samt lyft- och transportanordningar. Våra produkter kommer från ledande tillverkare där kraven på kvalitet, teknologisk innovation och tillförlitlighet är höga. Med vårt breda sortiment, välanpassade lager och effektiva logistik kan vi erbjuda allt från reservdelar till helhetslösningar av stora system.

Vi arbetar främst mot den svenska marknaden och erbjuder lösningar för en mängd olika industrier, materialhantering, kranteknologi samt för infrastruktursektorn. Vårt produktsortiment riktar sig även till elinstallatörer oavsett bransch.

Vi kan överföra kraft till rörelse – utmana oss med dina frågeställningar!