Integritetspolicy

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du handlar hos oss. Nedan finner du information om vår integritetspolicy som beskriver hur vi erhåller och behandlar dina personuppgifter när du besöker vår hemsida, beställer eller kontaktar oss.

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

 

Insamling av information

Vi samlar in information från dig när du begär att få bli webkund (samma information som när du handlar av oss utanför webbutiken), loggar in på ditt konto, gör ett köp, deltar i en tävling, kontaktar oss via något av våra webformulär och/eller när du loggar ut. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, företagsnamn och organisationsnummer (vid företagsköp), adress, e-postadress och telefonnummer. Vi betraktar detta som kunduppgifter i en affärsrelation och inte som personlig data.

 

Användning av information

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning. Ditt namn, företagsnamn och organisationsnummer (vid företagsköp), adress, e-postadress och telefonnummer använder vi för att kunna behandla din order och ge dig information om dess status.

Vi behandlar även dina uppgifter för att kunna följa gällande lagar som t.ex. bokföringslagen.

Dina uppgifter sparas så länge som det krävs för det syfte de samlades in för och/eller så länge det krävs enligt lag.

Vi är inte med i några annonsnätverk, och vi använder heller ingen kod från sociala nätverk som gör att dessa aktörer kan tracka dig som besökare på vår webbsida. Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför inte vårt kundregister till någon tredje part, utan alla kommunikation kommer från oss. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

 

Begära ut/ändra dina uppgifter

Du kan när som helst begära ett utdrag av oss på vilken information vi har om dig och vad den används till. Du har rätt att begära ändring av felaktiga eller ofullständig information om dig. Du kan begära att vi raderar information vi har om dig, så länge den inte krävs för att vi ska kunna fullfölja rättsliga förpliktelser, t.ex. data som krävs enligt bokföringslagen.

 

Avsluta prenumeration

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning.

Om du vill skickar vi även ut nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande.